Bert Schaeffer Photography

Responsive redesign met focus op een fototastisch ontwerp

De \ opdracht

In 2012 had ik zijn eerste versie ontworpen, maar het was tijd voor een update. Foto's moesten er nog meer uitknallen en mobiel was een eis.

Zodoende ben ik voor Bert Schaeffer achter de tekenbank gesprongen en gekeken naar de belangrijkste vernieuwingen. Nieuwe typografie, retina scherpte, betere toegankelijkheid en natuurlijk nog meer perfectie. Het resultaat mag er wezen

Direct zicht Wanneer de pagina pagina geladen moet direct gezien worden waar het om draait: Fotografie. Met een full screen achtergrond springt de kwaliteit direct in het oog.

Focus op toegankelijkheid De website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, maar ook met de steeds groter wordende beeldschermen was aanpassing noodzakelijk. Zo is een leesbaarder letterschrift gebruikt en is er gekeken naar een optimale leesafstand

Strak grid In eerste instantie stonden alle foto's door elkaar heen. Nu is er een strak responsive kolommen grid gebruikt waarbij, ongeacht het scherm, alle foto's netjes op een rij staan.

Schermvullende weergave Natuurlijk kan iedere foto uit het portfolio op ieder detail worden bekeken. Met een eenvoudige foto caroussel en foto's vol op je scherm is iedere pixel haarscherp zichtbaar.

Andere \ projecten

img01

Verboon Hoveniers

De nieuwe Wordpress website voor Verboon Hoveniers

img01

Appendo App

Mobiele applicatie voor Appendo

img01

Motel Mozaïque

Mobiele applicatie voor het 'MoMo' festival