Terug naar mijn portfolio

Afstuderen:
Gaan wij een geweldig project opzetten?

Over \ Mij

Het is leuker om mijzelf voor te stellen in een persoonlijk gesprek!

Geboren als ondernemer, maar later de pracht van het ontwerpen ontdekt en is doorgegroeid als tevens programmeur. Ik ben Sander Schaeffer, laatstejaars CMD en ik ben op zoek naar een heldenplek waar ik mij passie los kan laten en wij samen een geweldige experience kunnen neerzetten.

Het leuke aan de creatieve wereld is de vrijheid die het biedt. Als ontwerper kan ik mijn eigen draai geven aan een opdracht voor een klant of een vernieuwing in de maatschappij. Het fascineert mij om een idee om te zetten in een tastbaar product en te werken met digitale technologie die nieuwe dimensies bieden.

Ontwerpen \ Programmeren

Veelzijdig inzetbaar het gehele project lang

Binnen een project draag jij je eigen steen bij. Je bent een deel van het eindproduct. Als ontwerper doe je het begin en als programmeur veelal het einde. Het leuke aan beide te kunnen is dat je gedurende het gehele proces betrokken kan zijn.

Als ontwerper houd ik mij vooral bezig met digitale producten. Ik wil mijn vaardigheden verbreden en vaardiger worden in de verbeelding van concepten, alsmede een eigen signatuur zetten. Als front-end’r focus ik vooralsnog alleen op websites, maar sta ik open voor andere talen.

Afstudeer \ Gebieden

Onderstaande richtingen lijken mij erg interessant!

 • \ Physical with digital

  Vergroot de totale experience door een fysieke ervaring te laten ondersteunen door een digitaal product, zoals een museum tentoonsteling wordt ondersteund door een iPad of virtual reality om de tijd te beleven.

 • \ Wearables / digital health

  Wat zijn de mogelijkheden van de nieuwe technologie? Ik draag zelf een Apple Watch en ben benieuwd hoe een klein apparaat zoals de smartwatch de wereld kan veranderen. In het algemeen, maar ook op professioneel gebied.

 • \ Multi-channel products

  Hoe vormen alle interactive touchpoints één geheel? Hoe kan een companion app, zoals second-screen bij live tv, bijdragen aan het geheel? Deze losse delen kunnen samen worden ingezet om zo een totale ervaring te creëeren

 • \ Extending, enhancing customer experience

  Nadenken over nieuwe mogelijkheden en invalshoeken van bestaande producten om zodoende de customer experience van digitale en fysieke producten te kunnen verbeteren.

 • \ Increasing interaction rates

  Veel toepassingen zijn vooral informatief en bereiken niet hun doel: interactie. Wat moet er veranderen om binding en actie te verkrijgen? Hoe kan een digitaal product naar het volgend niveau gebracht worden?

 • \ Traffic & auto-motive design

  Mijn winnende idee voor Centraal Beheer Achmea was stap 1, maar ik ben benieuwd wat ik nog meer voor de automobiele industrie kan betekenen op gebied van UX design.

Hebben jullie zelf suggesties? Ik sta open voor meer dan alleen het bovenstaande!

Ik \ Bied

Ongetwijfeld meer dan het onderstaande

 • + Volledige toewijding

  Voor een project dat mij interesseert kan ik volledig gaan. Ze zeggen dat ik geen 9-5 mentaliteit heb, maar juist een 10 uur 's ochtends tot 2 uur 's nachts mentaliteit.

 • + Veelzijdige expertise

  Al sinds het eerste jaar van mijn opleiding heb ik mij zowel in design als front-end verdiept. Ik beheers veel ontwerp en prototype tools, alsmede HTML, CSS, SASS, JS en beheers ik Wordpress volledig.

 • + Een teamplayer

  Alhoewel ik goed zelfstandig uit de voeten kan met een koptelefoon op mijn hoofd kan ook uitstekend in een team samenwerken en mijn eigen rol uitvoeren. Samenwerken is absoluut ook leuker!

 • + Een outside-of-the-box mindset

  Ik probeer altijd outside-of-the-box te denken om een probleemstelling of doel vanuit een ander perspectief te kunnen benaderen en zo alternatieve oplossingen te kunnen bedenken.

Ik \ wens

Minstens een aantal van onderstaande punten

 • 80/20 Stage & werk

  Ik wil 80% van mijn tijd kunnen steken in mijn afstudeerproject, maar ik werk ook graag mee met de dagelijkse activiteiten. Zodoende kan ik meer betekenen, maar ook meer ervaring opdoen!

 • Een hecht team

  Samenwerken is de sleutel tot succes, maar uiteraard ook voor plezier! In een tof team werk je niet alleen goed, maar je hebt het ook naar je zin. Kan ik deel uitmaken van jullie team?

 • Regelmatig feedback

  Ik hecht veel waarde aan feedback en regelmatig kunnen sparren. Het biedt nieuwe invalshoeken, maar geeft ook overzicht of je de goede richting op gaat. Een wekelijkse feedback ronde zou top zijn.

 • OV/Parkeerplaats

  Ik heb een auto tot mijn beschikking, maar ook een week-OV kaart. Het zou top zijn om gratis/goedkoop voor de deur te kunnen parkeren of uit kunnen stappen op een station in de buurt.

 • Loon

  In ruil voor een geweldige ervaring, wederzijdse prestaties, mijn volledige toewijding en oplevering van een volledig idee of product staat een realistische vergoeding tegenover.

Mijn \ werk

Het meeste relevante gedeelte

Mijn \ C.V.

Mijn Curriculum Vitae is hieronder te downloaden.

Afstudeerstage \ bespreken?

Ik lust geen koffie, maar een glas water is voldoende.

je bericht is succesvol verzonden. Ik reageer zo spoedig mogelijk!
Zeer waarschijnlijk is een veld leeg of incorrect ingevuld. Controleer dit en probeer het opnieuw!